Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

17 oktober 2012 – Rotterdamse najaarskermis

Posted by on okt 11, 2012

17 oktober 2012 is het eindelijk weer zo ver. De najaarskermis van Rotterdam opent haar deuren op het Lloyd multiplein, in de Schiehaven. Een periode vol gezelligheid voor jong en oud.

Feest voor jong en oud
Welke leeftijd je hebt doet er niet toe, want op de grootste en bekendste kermis van Rotterdam is er voor elke leeftijd wel een attractie. Voor de allerkleinsten staat er natuurlijk een draaimolen maar ook kunnen ze ponyrijden, het Donkey Kong klimparadijs in of over het water lopen in enorme waterballen. Er is voor de kleintjes genoeg keus om de dag door te komen, maar ook voor de wat oudere is het een feest. De botsauto’s blijven natuurlijk het boegbeeld van welke kermis dan ook en het spookhuis is ook niet van de kermis weg te denken. Maar er is meer, veel meer!

Adrenaline
Voor de waaghalzen onder de mensen staat er weer een scala aan adrenalinekicks te wachten. Grote hoogten, maximale snelheden zijn de ingrediënten om de stembanden eens goed aan het werk te zetten. Met de Maxximum maak je een vrije val, de Breakdance slingert je in het rond en de Starwars ontneemt je van de zwaartekracht. Spanning en sensatie worden ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd.

Lekkernijen
Van alle gezelligheid en sensatie heb je natuurlijk honger gekregen en ook daar is op de kermis aan gedacht. Voor een zuurstok, suikerspin, oliebol of een hartige snack kan je bij de verschillende kramen terecht. Aan alles is gedacht en ook hier is het voor jong en oud een feest.

Wanneer, waar en hoe?
Kom van woensdag 17 oktober tot zondag 28 oktober naar het Lloyd multiplein in de Schiehaven, en ontdek zelf hoe leuk de Rotterdamse najaarskermis is. Rond om de kermis is voldoende parkeergelegenheid en op zondag is het zelfs gratis. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan tramlijn 8.