Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

23 & 24 oktober 2013 – Night of the Proms

Posted by on nov 14, 2012

Ook dit jaar zal er een spektakel aan muziek op de planning staan bij de Night of de Proms. Klassiek en pop ontmoeten elkaar in Ahoy Rotterdam. Met een line up van spraakmakende artiesten wordt dit een avond om nooit te vergeten. De NOTP-tour start in België en zal daarnaast niet alleen Nederland maar ook Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden aan doen.

De artiesten

Night of the Proms 2012 heeft weer een paar zeer bekende artiesten op de planning staat. Met de legendarische naam als The Jacksons belooft deze avond een waar knalfeest te worden. Met verschillende wereldhits op hun naam, als “Blame It On The Boogie”, “I’ll Be There” en “ABC” doen de broers Ahoy op haar grondvesten trillen. Ook na de dood van broer Michael Jackson, Blijven The Jacksons een hit. Andere grote namen die de Arena van Ahoy zullen betreden zijn niemand minder dan Anastacia, Glennis Grace, John Milles, Remy van Kesteren, Naturally 7, Il Novecento, Electric Band en Robert Gloslot. Samen zorgen de artiesten dat de klassieke muziek en de pop muziek samensmelten tot een waanzinnig geheel, waar nog lang over gesproken zal worden.

Wanneer en waar

De muzikale tempel van Night of de Proms zal net als in alle voorgaande jaren, Ahoy zijn. Elke keer was het een groot succes en ook dit jaar belooft het een topsensatie te worden. Op vrijdag 23 november en zaterdag 24 november zal Ahoy haar deuren open zetten voor alle muziek liefhebbers. De kaarten zijn te koop via de website en zijn verkrijgbaar vanaf € 34,00. Op zondag 25 november is er een extra concert voor KRO-leden, deze is inmiddels helemaal uitverkocht. Voor de overige dagen zijn er nog kaarten beschikbaar. Wacht alleen niet te lang meer met het bestellen van de kaarten, want ze gaan erg hard.