Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

25 mei 2013 – Sencity Rotterdam

Posted by on apr 13, 2013

Wie dacht dat een avondje stappen alleen weggelegd is voor mensen die kunnen horen, heeft het helemaal mis. Sencity is de party voor slechthorende, dove en horende mensen die eens flink willen feesten. De zintuigen zullen tot het uiterste geprikkeld worden tijdens het tienjarige verjaardagsfeest van Sencity.

Zintuigen op scherp
Sencity gaat verder dan muziek alleen. Tijdens dit bijzondere feest zullen alle zintuigen op scherp gezet worden. Gebarentolken, aromajockeys, foodjockeys, lichtjockeys, gebarentolken en expressieve dansers maken het mogelijk dat dit evenement een totale belevenis wordt. Muziek met je hele lichaam beleven, dat is waar Sencity voor staat.

Line-up

Met niemand minder dan Vato Gonzales de oprichter van Dirty House muziek, wordt het op voorhand natuurlijk al een knaller van een avond. Maar ook Fraulein Z en Chef’s Special zullen tijdens de tenniversary van Sencity aanwezig zijn. Een line-up om je vingers bij af te likken. Om het geheel compleet te maken worden de headliners bijgestaan door tal van zinnenprikkelende optredens. Ooit weleens op een sencefloor gestaan? Voel de muziek op een trilvloer en laat je meevoeren door de beats van de muziek. Laat daarnaast je neus dansen op de geuren van de aromajockeys en laat je ook nog even verrassen door de kinky kappers. Het hele lichaam viert het feestje mee.

Waar?

Voor iedereen tussen de 16 en 99 jaar oud opent Maassilo op 25 mei 2013 zijn deuren. De kaarten kosten €17,50 per stuk. Wees er snel bij! Vier de tiende verjaardag van Sencity mee en beleef een feest zoals je dit nog nooit hebt gedaan. Van 21.00 uur tot 04.00 uur zullen jouw zintuigen overuren draaien tijdens Sencity Rotterdam.