Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

De Euromast tower van Rotterdam

Posted by on aug 25, 2013

De Euromast tower van Rotterdam

Het verhaal begint eigenlijk in 1960. In 1960 was Rotterdam de stad van de internationale tuinbouwtentoonstelling genaamd ‘het Floriade’. Natuurlijk voor zo een grot evenement moest er iets grootst gebouwd worden wat de hele wereld moest aantrekken. Zo werd er de Euromast gebouwd en deze was op tijd klaar voor het Floriade in 1960. De Euromast tower is één van de grootste attracties in Nederland en is ongeveer 200 meter hoog. Door de ongekende hoogte heeft u als toerist een uitstekende panorama over de haven en de drukke snelwegen. De Euromast tower is de dag van vandaag een monument dat men veel bezoekt.

Lekker eten op 100 meter hoogte

Wat is er nu gezelliger dan lekker te tafel op maar liefst 100 meter hoogte. Het kan allemaal in de Euromast tower. Voor een betaalbare prijs, krijgt u de lekkerste dingen die u niet voor ogen kunt houden. Tijdens het eten heeft u een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam.

Hartenlust slapen op 112 meter hoogte

Alles is mogelijk in de Euromast tower, zelfs slapen tegen een betaalbaar tarief. U geniet van alle faciliteiten en alle luxe die de Tower op dat moment in huis heeft. U kan ’s avonds lekker op het terras een glaasje champagne drinken en tegelijkertijd heeft u uitzicht op de wereldhaven.

Het uitzicht is adembenemend

Volwassenen betalen € 9,25 voor een ticket en kinderen kunnen voor de helft va de prijs genieten van een fantastisch panorama. Tegelijkertijd kunt u boeken voor u en uw gezin in een combinatie. U kunt bijvoorbeeld de euromast boeken en een bootexcursie of een museum. Wat u wilt doen, is vast en zeker te vinden in Rotterdam.
Indien u meer informatie wilt vergaren, kunt u altijd op de website va de Euromast tower kijken: http://www.euromast.nl/