Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

Diverse festivals en evenementen in Rotterdam

Posted by on sep 25, 2013

Diverse festivals en evenementen in Rotterdam

Rotterdam, een stad boordevol activiteiten

Rotterdam is een stad waarin altijd leuke activiteiten worden georganiseerd. Wanneer je een leuke evenement wilt bezoeken, dan kun je daarvoor uitstekend terecht in deze havenstad. Hier volgen een aantal evenementen die er de komende tijd georganiseerd worden en die een bezoek meer dan waard zijn.

World Food Festival

Een festival in Rotterdam dat tot en met 27 oktober 2013 georganiseerd wordt, is het World Food Festival. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei culinaire gerechten. Ook op biologisch vlak is er veel te ontdekken. Voor iedereen die van eten en creativiteit houdt, is het zeer de moeite waard een bezoek te brengen aan het Museumpark waar de hoofdlocatie van het festival zich bevindt.

Songbird Festival Rotterdam

Wanneer je singer-songwriter bent, dan kun je uitstekend terecht op het Song Bird Festival dat wordt georganiseerd op 23 en 24 november 2013 in de Doelen van Rotterdam. Wanneer je van ver komt en je hebt geen zin om heen en weer te reizen dan kan er zelfs een overnachting worden geboekt in het zogenaamde Songbird Hotel. Kaarten voor dit festival kunnen online gereserveerd worden.

De intocht van Sinterklaas

Wat altijd een groot spektakel is Rotterdam en dat zeker voor de kleine kinderen erg leuk is om te bezoeken, is de intocht van Sinterklaas in Rotterdam. Je zult er je kinderen een groot plezier mee doen om Sinterklaas en zijn aanhang te verwelkomen in Rotterdam. De intocht van Sinterklaas vindt plaats op 16 november 2013 in Rotterdam.

Sport Awards Rotterdam

Wanneer je liever een evenement bezoekt met een wat sportiever karakter, dan kun je terecht bij het Sport Awards Rotterdam. Het is het sportfeest waarin wordt terug geblikt op het afgelopen jaar. Het wordt op 16 december 2013 georganiseerd in het Nieuwe Luxor Theater.