Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

Diverse festivals en evenementen in Rotterdam II

Posted by on okt 9, 2013

Diverse festivals en evenementen in Rotterdam II

Een stad vol van festiviteiten

Rotterdam is een stad van de festivals en evenementen. Ook al is Rotterdam een havenstad, er worden volop activiteiten georganiseerd die de stad bruisend en levend houden. Voor een leuk festival of evenement kun je uitstekend terecht in Rotterdam.

Festival Jazz International

Wanneer je een liefhebber bent van jazz muziek, dan is het Festival Jazz International in Rotterdam een echte aanrader voor jou. Dit festival wordt georganiseerd van 24 tot en met 27 oktober 2013 in het Lantaren Venster in Rotterdam. Het belangrijkste kenmerk van dit Festival Jazz International is de saxofoon. Beroemde muzikanten en artiesten vanuit de hele wereld komen op dit festival spelen.

Het Birdfest

Een ander muziekfestival in Rotterdam is het Birdfest dat wordt gehouden van 25 tot en met 27 oktober 2013. Dit festival is een muzikale melange van velerlei muzieksoorten, zang, jazz, soul, hip hop, house en vele andere muzieksoorten. Al voor het vierde jaar op rij wordt dit muziekfestival georganiseerd. Laat je verrassen en breng zeker eens een bezoek aan dit unieke muziekfestival.

Museumnacht in Rotterdam

Wanneer je een liefhebber bent van musea en kunst, dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan de Museumnacht. Deze vindt plaats op zaterdag 18 maart 2014. Er is een programma te zoeken van in totaal wel vijftig verschillende culturele instellingen. Er zal zeker iets van jouw smaak bij zitten. Het programma is veelomvattend en zeer gevarieerd!

Rotterdam Marathon 2014

Wanneer je graag hardloopt of je wilt je voorbereiden op een marathon, dan is de Rotterdam Marathon een uitgelezen mogelijkheid om daar kennis mee te maken. De absolute wereldtop is op dit evenement aanwezig. Er zijn jaarlijks bijna 1 miljoen toeschouwers op dit evenement. Het evenement vindt plaats op 13 april 2014 in het centrum van Rotterdam.