Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

Eerste training Feyenoord

Posted by on jul 3, 2015

Eerste training Feyenoord

Ben je groot liefhebber van voetbal en heeft Feyenoord een speciaal plekje in je hart? Dan is de eerste training van Feyenoord een unieke ervaring om eens mee te maken. Dit kan op 28 juni 2015 in De Kuip te Rotterdam. Het is de eerste training voor het seizoen 2015/2016.

Hoe laat begint de training?
De eerste training voor het seizoen staat gepland op zondag 28 juni 2015 om 12:00 uur door de nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst. Daarmee wordt iedere supporter in de gelegenheid gesteld om De Kuip op tijd te bereiken. Uiteraard wordt op deze dag het nieuwe trainingstenue gedragen. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit tenue, je kunt dit tenue zelf aanschaffen in een van de Feyenoordshops.

Is de trainingsdag voorbij? Sluit dan de dag af met een bezoek aan de bioscoop of ga een hapje eten bij het Beren caf├ę. Deze liggen beiden tegenover de Kuip, aan de andere kant van de trambaan.

Met het openbaar vervoer naar De Kuip
Kom je met het openbaar vervoer naar De Kuip? Reis dan naar Rotterdam Centraal en pak vanaf het station de tram naar De Kuip. Vanaf Rotterdam Centraal ben je ongeveer in 15 minuten bij De Kuip.

Maak er een leuk dagje uit van en bezoek met je vrienden of zoontje(s) de eerste trainingsdag van Feyenoord. Je zult er ongetwijfeld veel plezier aan beleven en het voetbalseizoen hiermee goed beginnen.