Watt Rotterdam

Alle events in Rotterdam

Rotterdam in the picture

Posted by on feb 26, 2015

Rotterdam in the picture

Heb je altijd al een voorliefde gehad voor Rotterdam en wil je de geschiedenis van de stad eens van dichtbij meemaken? Dan is een bezoek aan het Nederlands Fotomuseum zeer de moeite waard. Van 24 januari 2015 tot en met 17 mei 2015 staat Rotterdam in dit museum volledig in de schijnwerpers.

Rotterdam in 175 jaar

In een periode van 175 jaar wordt de stad in beeld gebracht door middel van prachtige foto’s. Je treft in het museum zowel bekend als onbekend materiaal aan. Stoer, brutaal, maar ook dynamisch en modern zijn typerend voor deze fotoreportage.

Niet eerder is er in Rotterdam zo’n uitgebreide collectie geweest van foto’s die het verhaal van Rotterdam vertellen. Naast een stukje historie komen de architectuur en de ontwikkeling volop aan bod. Kortom, interessant genoeg om er een dagje voor uit te trekken!

Waar kun je het Rotterdams Fotomuseum vinden?

Het Nederlands Fotomuseum kun je vinden aan de Wilhelminakade 332 te Rotterdam. Het museum is het beste te bereiken per fiets of met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station ben je in 10 minuten bij het museum.

Wij wensen je een plezierige dag toe in het Rotterdams Fotomuseum. Je zult er ongetwijfeld een prettige tijd beleven! Graag horen wij jouw bevindingen over je bezoek aan ‘Rotterdam in the picture’!